Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer och serier på Starzplay Sverige i september 2022

Nya filmer och serier på Starzplay Sverige i september 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 augusti 2022

Flera spännande titlar på den växande streamingtjänsten

När Starzplay Sverige presenterar deras nyheter i september 2022 hittar vi inte minst fortsättningen av ”Power Book III: Raising Kanan”, de spännande säsongsavslutningarna på ”The Girl from Plainville” och "Your Honor" samt premiären för den helt nya dramaserien "The Serpent Queen".

Nya serier på Starzplay Sverige i september 2022

Nya filmer och serier på Starzplay Sverige i september 2022
Bryan Cranston i "Your Honor". Foto: Showtime.

The Serpent Queen – Säsongspremiär 11 september

Det slipade historiska dramat med en samtida snurr på den annars konventionella berättelsen om Catherine de Medicis och hennes övertagande av makten vid det franska hovet. Catherines berättelse utvecklas genom tillbakablickar, när hon försvarar sina handlingar och förmedlar sina lärdomar till sin nya tjänare. Med en osäker framtid är det av största vikt att unga Catherine  lyckas bli gravid – och hon tvingas snabbt lära sig vem hon kan lita på.

Nytt avsnitt varje söndag.

Power Book III: Raising Kanan (säsong 2) 

Raquel Thomas tagit kontroll över stadens droghandel, men hennes son drar sig gradvist undan. Kanan Stark återvänder till Queens med en osäker framtid inom familjeföretaget, samtidigt som detektiv Howards hemlighet gör honom än mer osäker på sitt förflutna. Kanan söker sanningen medan Raq modigt expanderar verksamheten in i ett fientligt maffiaterritorium. Lou-Lou har andra planer som kretsar kring hans misslyckade skivbolag, men Raq tänker inte låta hans sidoverksamhet stå i vägen för hennes expansion. Även om Marvin förblir Raqs lojala medhjälpare kämpar han med att förtjäna Jukeboxs förlåtelse och bli den far han tidigare aldrig varit. De band som binder ihop familjen håller på att trasslas upp – men Raq kommer göra allt för att hålla ihop dem.

Nytt avsnitt varje söndag – med undantag för 25 september. Bekräftat: "Power Book III: Raising Kanan" säsong 3 blir verklighet. 

The Girl from Plainville (säsong 1)

Nya filmer och serier på Starzplay Sverige i september 2022
Foto: Starzplay.

Det hjärtskärande dramat The Girl from Plainville är inspirerad av de verkliga händelserna kring det omtalade “sms-självmordet”. Serien utforskar Michelles (Elle Fanning) relation till Conrad Roy III (Colton Ryan) och händelserna som sedermera kom att leda till hans död och gör att Michelle fälls för ofrivilligt dråp.

Streama hela säsongen nu.

Your Honor (Euer Ehren) – säsongsfinal 11 september

Your Honor
Foto: Showtime.

Den hederliga domaren Michael Jacobi har bekämpat organiserad brottslighet i flera år. Brennerpasset, en alpin motorväg som förbinder Italien och Österrike, har blivit en huvudpassage för narkotikahandeln i Centraleuropa och Michael står vid brännpunkten för att sätta stopp för de våldsamma kartellerna. Men allting tar en plötslig vändning när hans tonårsson Julian smiter från en olycka, och just som Michael ska göra en anmälan upptäcker han att offret är son till den serbiske drogkartelledaren som Michael själv satte bakom lås och bom. Genom att åsidosätta alla hans värderingar och allt han tidigare trott på, hamnar Michael i en lavin av våld och lögner, för att i nästa stund upptäcka att hans son inte berättat hela sanningen.

Nytt avsnitt varje söndag.

Nya filmer på Starzplay Sverige i september 2022

Nya filmer och serier på Starzplay Sverige i september 2022
"Saw: The Final Chapter" finns snart att streama på Starzplay. Foto: Lionsgate.

Down a Dark Hall – 1 september

En berättelse baserad på Lois Duncans ungdomsthriller som följer Kit Gordy, en ny elev på Blackwood Boarding School, som måste avslöja mysterierna i skolans tragiska förflutna.

Tyler Perry's Single Moms Club – 1 september

En grupp singelmödrar från olika samhällsskikt träffas och pratar om livets problem, samt stödjer och hjälper varandra att segra över vardagens hinder.

In the Valley of Elah – 7 september

Hank Deerfield letar efter sin son som försvunnit efter att ha återvänt hem från kriget i Irak. Hank, en före detta militär, rekryterar en detektiv för att hjälpa honom.

Saw: The Final Chapter – 24 september 

När en dödlig strid rasar över Jigsaws brutala arv, samlas en grupp överlevare för att söka stöd från självhjälpsgurun och överlevaren Bobby Dagen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL