Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dexter.

Nya Dexter mörkare enligt skådespelarna

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2021

Ska utspela sig norra delarna av New York.

Dexter återvänder i höst, tio år efter att sista avsnittet sändes. Nu hintar nya skådespelaren Jamie Chung att den kommer bli mörkare än originalet.

"Dexter" var Showtimes framgångsrika serie om blodanalytikern som också är seriemördare. Totalt sändes den under åtta säsonger mellan 2006 och 2013, med sammanlaget 96 avsnitt. Sedan Dexter slutade har många fans velat veta mer om vad som hände med allas favoritseriemördare. Och nu är den nya miniserien inte långt borta.

Avslöjade detaljer kring fortsättningen är få, men enligt uppgifter ska den utspela sig i de nordliga delarna av delstaten New York dit Dexter har förflyttat sig från Kanada. Han är av allt att döma fortfarande jagad av polis sedan det uppdagades att han är seriemördaren alla letat efter.

Michael C. Hall återvänder såklart i huvudrollen som Dexter tillsammans med några andra bekanta ansikten. Annars är det generellt en stor ny rollista med namn som Jamie Chung, Clancy Brown, Julia Jones, Jack Alcott, Alano Miller, Oscar Wahlberg och Johnny Sequoyah.

Collider rapporterar att Jamie Chung har gått ut med lite detaljer om hur tonen och känslan kommer att vara i den nya Dexter-serien. Chung ska bland annat ha hintat på att det kommer att bli ännu mörkare är originalserien.

– Originalserien slutade för över tio år sedan så det kommer definitivt att vara en annorlunda känsla om hur serien är filmad, rent estetiskt. Jag tycker också att den är lite mörkare, sa Jamie Chung i en intervju med People.

Något officiellt premiärdatum finns ännu inte för den nya Dexter-serien, men klart är att Michael C. hall producerar tillsammans med Clyde Phillips som var showrunner under originalseriens första fyra avsnitt.

Läs också om att Viaplay kommer att släppas i Nederländerna.

 

NÄSTA ARTIKEL