Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya Cloverfield skjuts upp åter igen

Nya Cloverfield skjuts upp åter igen

Kristian Andersson | Nyhet
05 januari 2018
Kristian Andersson | Nyhet
05 januari 2018

Den nya Cloverfield hade från början namnet "God Particle", men nu har de bytt tillbaka till bara "Cloverfield".

Ni som väntar på den nya Cloverfield-filmen får tråkigt nog åter igen vänta ett tag till. Nu har premiärdatumet flyttats från den februari 2018 till april 2018.

I början var premiärdatumet för den nya Cloverfield-filmen satt till den 24:e februari 2017, men sedan sköts det upp på obestämd tid. Anledning tror vi kan ha varit för att J. J. Abrams skulle överse projektet och finjustera det med några nya scener.

Nästa gång filmen fick premiär datum var februari 2018. Men det märkliga var att vi inte fått se några bilder under produktionen och inga teasers. Nu visar det sig att projektet åter igen skjuts upp och denna gång till april 2018. Men själv tror jag inte att April är ett realistiskt datum, utan att projektet skjuts upp ännu en gång och detta eftersom det ännu inte har släppts något material från filmen i marknadsföringssyfte.

Under dagen twittrade Discussing Film att de har pratat med huvudkaraktären Elizabeth Debicki och att hon konstaterar att filmen inte kommer att ha premiär i februari. För att styrka detta har filmsidan Slashfilm haft kontakt med Paramount som konstaterar att det nya releasedatumet är april 2018.

Så, kan vi lita på detta nya premiärdatum april 2018 eller ska vi förbereda oss på att de skjuter upp filmen ännu en gång?