Nya Bond No Time to Die har filmat färdigt

Nya Bond No Time to Die har filmat färdigt

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 27 oktober 2019 kl. 10:10

Den 25 James Bond-filmen kommer i vår.

Nu har den 25:e James Bond-filmen No Time to Die filmat färdigt. Daniel Craig och regissören Cary Fukunaga delade en bild på sociala medier.

Tumultet kring den 25:e James Bond-filmen har varit stort. Först skulle inte Daniel Craig återvända som agent 007. Danny Boyle ville regissera men kunde inte komma överens med producenterna. Till slut anlitades Cary Fukunaga som regissör och Craig bestämde sig för att köra en femte och kanske sista gång.

Nu efter mycket om och men har den 25:e James Bond-filmen filmats färdigt. I ett inlägg på Twitter delade det officiella James Bond-kontot en bild på Craig och Fukunaga.

I No Time for Die ska James Bond ha lämnat aktiv tjänst som agent och njuter av ledighet. Men hans semester blir kortlivad när hans gamla CIA-polare Felix Leiter dyker upp och behöver hjälp. En ny skurk väntar med ny farlig teknik.

Förutom Craig återvänder Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Wishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz och Léa Seydoux. Nya tillskott är Rami Malek so huvudskurk och Ana de Armas.

No Time to Die har premiär på bio i april 2020.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL