Nya bilder till nya Ghostbusters samt detaljer om nya trailern

Nya bilder till nya Ghostbusters samt detaljer om nya trailern

Uppdaterad 06 januari 2020 kl. 10:35 | Publicerad 08 december 2019 kl. 14:16

Nya bilder till "Ghostbusters: Afterlife"

Efter floppen med Paul Feigs Ghostbusters-film, kommer filmserien tillbaka. Originalregissören Ivan Reitmans son, Jason Reitman, står nu bakom rodret till "Ghostbusters: Afterlife". Nu kan vi ta del av bilder från filmen, och den officiella trailern strax.

Nya bilder till nya Ghostbusters samt detaljer om nya trailern

Filmen kommer att handla om en familj som består av en ensamstående mamma och två barn, som flyttar till en mindre by i Oklahoma efter att hon ärvt en mindre egendom. Där börjar de se ett samband till de berömda spökjägarna, och Barnen Trevor och Phoebe förstår att deras farfar var en viktig pjäs i teamet. När ett nytt hot dyker upp tvingas de att ta sig an rollen som spökjägare, berättar Vanity Fair.

Dottern som är besatt av vetenskap spelas av Mckenna Grace och sonen av Stranger Things-stjärnan (Finn Wolfhard). De har en gemensam lärare vid namn Mr. Grooberson som spelas av Paul Rudd.

Andra skådespelare i filmen är Oliver Cooper och Bokeem Woodbine, veteranerna Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver och Annie Potts. Det är Aykroyd som skrivit filmens manus. Han ligger också bakom originalfilmen från 1984. Läs mer om att Bill Murray har en roll i nya Ghostbusters.

"Ghostbusters: Afterlife" har biopremiär 10 juli 2020. 

Ghostbusters

Är du taggad på nya Ghostbusters?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL