Ny trailer till Ocean's 8

Ny trailer till Ocean's 8

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 13 april 2018 kl. 09:04

Miljoner ska stjälas av en grupp kvinnor i nya Ocean's 8.

Poster till Ocean's 8.
Ocean's 8. Foto Warner Bros.

Ocean's 8 är en spinoff på Ocean's Eleven med kvinnor i huvudrollen. Nu har en trailer släppt och flera miljoner dollar står på spel.

Ocean's 11 släpptes för första gången 1960 och handlade om en grupp män som under andra världskriget skulle råna en grupp kasinon i Las Vegas. Den legendariska rollistan hade Rat Pac-medlemmarna Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. i huvudrollerna. 2001 släpptes nyinspelningen Ocean's Eleven med bland andra George Clooney, Brad Pitt och Julia Roberts. Den tappningen utspelade sig på 2000-talet.

Ocean's 8 är ytterligare en ny tappning på den gamla rånarhistorien men nu ska det i stället vara en grupp kvinnor som ska utföra dådet. Nyinspelningar med kvinnor blir allt populärare och bland annat nya Ghostbusters som gjorde en liknande resa för två år sedan.

Sandra Bullock ska spela Debbie Ocean som är syster till George Clooneys karaktär Danny Ocean. Hon har nyligen blivit fri från ett fängelsestraff och har inne på kåken planerat ut århundradets rån som ska ta vid under den årliga Met Gala i New York.

Förutom Sandra Bullock medverkar också en rad kända kvinnor som Anne Hathaway, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Rihanna, Helena Bonham Carter och Katie Holmes. På manssidan syns Richard Armitage i en liten roll och Matt Damon, troligen i någon form av cameo som sin gamla Ocean's Eleven karaktär Linus Caldwell.

För fler filmer från i år har vi listat vilka filmer som släpps på Netflix i april 2018.

Warner Bros. har nu släppt en trailer till den kommande rånarfilmen Ocean's 8. Se här nedan:

Vad tror du om den kommande rånarfilmen Ocean's 8?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL