Ny trailer till Dune 2 – med Zendaya, Timothée Chalamet och Christopher Walken

Ny trailer till Dune 2 – med Zendaya, Timothée Chalamet och Christopher Walken

Emil Oscar Rasmussen
30 juni 2023 kl. 11:40

Christopher Walken introduceras i ny Dune-trailer

Premiären av "Dune: Part 2" kommer allt närmare och nu har Warner Bros. släppt en andra trailer för att hjälpa oss med uppladdningen. I den nya trailern får vi utöver en fördjupning i relationen mellan Paul (Timothée Chalamet) och Chani (Zendaya) se Christopher Walkens Emperor Shaddam IV introduceras för första gången.

Den 1 november går en av årets största filmer upp på bio i Sverige. Då är det dags för Dune: Part 2 att föra berättelsen om Paul Atreides framåt. Warner Bros. släppte den första trailern för Dune-uppföljaren i maj och under gårdagen var det dags att blåsa nytt liv i hypen med en ny trailer. En trailer som innehåller flertalet godbitar för den som glupskt vill sluka allt nytt material som finns att komma över, i väntan på filmens premiär. 

I den andra officiella trailern får vi bland annat se ögonblick av fördjupning i relationen mellan Timothée Chalamets Paul och Zendayas Chani, men vi introduceras också för Christopher Walken för första gången, som spelar rollen som Emperor Shaddam IV.

Ny Dune: Part 2-trailer – se den här

Flera av de välmeriterade namnen från Danis Villeneuves första Dune-film återkommer även i uppföljaren. Utöver redan nämnda Chalamet och Zendaya, är även skådespelare som svenskarna Rebecca Ferguson och Stellan Skarsgård samt Josh Brolin, Dave Bautista, Charlotte Rampling och Javier Bardem m.fl. åter i Dune: Part 2.

Bland nykomlingarna vid sidan om Walken hittar vi också en stor mängd stjärnor: Florence Pugh, Austin Butler och Léa Seydoux är några exempel.

"Dune: Part 2" har svensk biopremiär den 1 november 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL