Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny trailer till Arrested Development säsong 5

Ny trailer till Arrested Development säsong 5

David Lindahl | Nyhet
08 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
08 maj 2018

Den femte säsongen om familjen Bluth är nära.

Skådespelarna i tv-serien Arrested Development.
Arrested Development. Foto: Netflix.

I fyra säsonger har familjen Bluth underhållit världen med sin knäppa humor. Nu är den femte säsongen nära och Netflix har släppt en trailer som hintar på vad den ska handla om.

Det är snart 15 år sedan som tv-serien Arrested Development anlände. Med subtil och knäpp humor kombinerat med oförglömliga karaktärer har Arrested Development erhållit en plats bland de mest omtyckta komiska serierna någonsin.

Efter uppehållet från den tredje säsongen klev Netflix in och tog över rodret. Nu är snart den femte säsongen här och streamingtjänsten har nu släppt en trailer som hintar på vilka galenskaper vi kan vänta oss.

Samtliga skådespelare i familjen återvänder; Jason Bateman, Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Tony Hale, Alia Shawkat, Portia de Rossi, Will Arnett och David Cross. Berättarrösten sköts som alltid av Ron Howard.

I slutet av månaden kan du återigen se hela familjen Bluth när den femte säsongen av Arrested Development har premiär den 29 maj. Är du intresserad av fler tv-serier kan du spana in vår lista över de bästa serierna från 2018.

Vad tror du om den femte säsongen av Arrested Development?

NÄSTA ARTIKEL