Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny trailer och titel till Sicario: The Day of the Soldado

Ny trailer och titel till Sicario: The Day of the Soldado

Kristian Andersson | Nyhet
20 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
20 mars 2018

Det är nu fyra månader sedan en trailer släpptes till Sicario: The Day of the Soldado. Nu har det äntligen släppts en ny och även en officiell titel.

Benicio Del Toro i Sicario: Day of the Soldado.
Benicio Del Toro i Sicario: Day of the Soldado.

För ett par månader sedan fick vi se den första långa trailern till Sicario: Day of the Soldado. Nu har en ny släppts till filmen som blir uppföljaren till  Denis Villeneuves knarkdrama Sicario.

Josh Brolin och Benicio Del Toro återvänder som sina karaktärer i denna uppföljare. Brolin spelar CIA-agenten Matt Graver och Del Toro är yrkesmördaren Alejandro Gillick som hyrs in av CIA för att bekämpa droghandeln mellan Mexiko och USA. Emily Blunt som hade huvudrollen återvänder inte men kommer bland annat att synas senare i år som den flygande barnmorskan Marry Poppins.

Sicario: Day of the Soldado har det påbörjats ett krig mellan olika gangsterbossar. Detta för att Isabela Reyes har blivit kidnappad av CIA, vilket leder till konflikter mellan kartellerna eftersom de inte känner till CIA:s inblandning. Isabela Reyes är dotter till den största gangsterledaren Carlos Reyes och han är villig att gå långt för att få tillbaka henne.

Filmen kommer dock inte regisseras av Villeneuve utan av Stefano Sollima. Manuset är skrivet av Taylor Sheridan och han ska enligt Darkhorizons ha sagt att denna uppföljare blir betydligt mer brutal än den förra filmen.

Sicario: Day of the Soldado har sin premiär den 29 juni 2018. Ett svenskt datum kommer antagligen inom kort.

Tror du att Soldado blir lika bra som Sicario utan regissören Denis Villeneuve?