Ny Terminator på gång av James Cameron

Ny Terminator på gång av James Cameron

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 05:07 | Publicerad 20 november 2017 kl. 09:11

James Camerons nya Terminator-projekt rör sig framåt. Kan röra sig om en ny trilogi.

Terminator

Efter alla odds hålls Terminator franchisen vid liv och detta kan vi tacka regissören James Cameron för. Nu har Terminator hittat ett nytt hem hos 21th Century Fox.

James Cameron är i förhandlingar om att släppa en ny Terminator-trilogi med Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton. Den första av dessa Terminator-filmer har just nu en handfull författare som arbetar på manuset. Däribland finner vi David Goyer (Man of Steel), Justin Rhodes (Green Lantern Corps), Charles Eglee (Dark Angel) och Josh Friedman (Avatar 2). Vi har också en annan tungviktare ansluten till projektet, manusförfattaren Billy Ray som bland annat skrivit manus till Hunger Games och Captain Phillips. Billy Ray kommer att arbeta med att finslipa manuset.

Det är klart att James Cameron ska producera filmen och att Tim Miller, som tidigare har regisserat Deadpool, kommer att sitta i registolen. Det rapporteras också om att James Cameron och Tim Miller nu letar efter en 18-årig mexikansk kvinna till att spela en av filmens huvudkaraktärer, Dani Ramos, och en mexikansk skådespelare med erfarenheter av stunt till att spela den nya skurken.

Den nya Terminator-filmen kommer att bli en direkt uppföljare till "Terminator 2".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL