Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny Star Wars-trilogi om Ben Solo på gång?

Ny Star Wars-trilogi om Ben Solo på gång?

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2021

Får vi se Adam Driver som Kylo Ren igen?

Även om Skywalker-sagan ska ha nått sitt slut med "The Rise of Skywalker", så lever Star Wars vidare med nya produktioner. Några av dessa produktioner är i full gång, andra är bekräftade och så finns det en rad rykten om framtida projekt. Ett av de senaste av dessa rykten lär göra en hel del Star Wars-fans hoppfulla om framtiden.

"The Rise of Skywalker" ska som sagt har varit avslutningen på Skywalker-sagan enligt alla utsagor (men i dessa tider ska vi aldrig säga aldrig – det kanske kommer en ny fortsättningstrilogi om 5, 10, 15 eller 20 år?), men det betyder inte att Lucasfilm är helt redo att lägga Skywalker-klanen bakom sig.

Det ryktas nämligen om att en ny trilogi kan vara på gång – med fokus på Ben Solo, som bekant är son till Han och Leia.

Ryktet kommer från de kunniga nördarna på The Den of Nerds och bör visserligen tas med en nypa salt – åtminstone i detta skedet – men det känns trots allt inte som en helt galen idé.

Adam Drivers Kylo Ren var en av de främsta ljusglimtarna i den senaste trilogin och trots hans öde i de filmerna finns det fortfarande mycket att utforska kring karaktären och många frågetecken att räta ut.

Frågan vi ställer oss är bara om vi skulle få återse Driver i rollen som Ben Solo om karaktären får sin egen filmtrilogi?

LÄS OCKSÅ: Star Wars-filmerna rankade från sämst till bäst

Adam Driver som Ben Solo/Kylo Ren
Foto: Walt Disney Studios.

"The Den of Nerds" bjuder även på ytterligare några godbitar till rykten. De säger bland annat att det finns sanning i de påstådda ryktena om en kommande serie om Finn, och att samtliga Star Wars Disney Plus-serier är tänkta att leda fram till den senaste trilogin.

Varken Disney eller Lucasfilm har bekräftat dessa rykten, men för alla inbitna Star Wars-fans kan det trots allt vara information som åtminstone kan kittla vår fantasi en aning.

LÄS OCKSÅ: Så ser du Star Wars-filmerna i kronologisk ordning

NÄSTA ARTIKEL