Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nu är en Star Wars-film om Boba Fett på gång!

Nu är en Star Wars-film om Boba Fett på gång!

Kristian Andersson | Nyhet
17 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
17 december 2017

Star Wars är ett ständigt expanderande filmuniversum flera filmer planeras de kommande åren.

En bild på Boba Fett

Några kommande intressanta Star Wars uppföljare och spin-offs är på gång, vi har just fått se Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi,  2018 kommer Ron Howards Solo: A Star Wars Story, 2019 kommer J. J. Abrams Star Wars: Episode IX och 2020 Stephen Daldrys Obi-Wan Kenobi. Därtill är en ny trilogi i planeringsfasen. 

Många av filmerna du läste här ovan är filmer som det jobbas på för fullt och nyligen kom den senaste Star Wars filmen: The Last Jedi, här kan du läsa vår diskussion av filmen.

Det finns en Star Wars film till som är på gång och som inte finns med på listan, nämligen Boba Fett. Filmen om Boba Fett har värken fått premiärdatum eller regissör än och kommer att gå under projektnamnet ”Tin Can”. Ett ganska fyndigt namn sett till Bobas utstyrsel och att analoga filmrullar har förvarats i just metallfodral.

Vi känner också till producenterna bakom filmen, Kathleen Kennedy och Lawrence Kasdan, kommer att producera projektet tillsammans med Simon Kinberg. Än så länge har man inte hittat den rätta regissören men Kennedy har gått ut med att Thor: Ragnarok regissören Taika Waititi är en intressant regissör, hon tycker att han skulle passa filmen perfekt, men än är inte det bekräftat.

Värt att nämna är att filmen kommer spelas in i Pinewood Studios England.

Skulle du vilja se Star Wars spin-offen om Boba Fett?

NÄSTA ARTIKEL