Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus

Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus

Axel Diedrichs
Uppdaterad 29 augusti 2023 kl. 11:22 | Publicerad 28 augusti 2023 kl. 15:00

Gör rolig reklamfilm för kommande showen

Serien "Leif & Billy" är på paus, men snart får vi se Klas Eriksson och Alfred Svensson på scenen ihop. Inför "Gud förbannat vilken jävla show" laddar de upp publiken med en trailer i form av en ny sketch.

Nyheten om att arbetet på SVT:s älskade humorserie Leif & Billy med Klas Eriksson och Alfred Svensson är pausat till vidare har tagit hårt på fansen. Men under hösten och våren får de chansen att se bröderna Öhman återförenade på nytt – den här gången i form av en scenföreställning. För att tagga till publiken inför Gud förbannat vilken själva show, som drar i gång den 28 september, lägger de ut en helt ny sketch i vilken Leif trycker på för en större budget.

Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus
Pressbild via leifochbilly.se.

Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus

Än så länge vet vi inte i detalj vad showen om bröderna Leif och Billy Öhman kommer att handla om, men förmodligen kommer vi att känna igen en del av deras förekommande problematiska situationer, som att alltid ha slut på stålar. Det vittnar åtminstone en ny sketch med duon om. 

Instagram har en av seriens stjärnor Klas Eriksson delat en reklamfilm för Gud förbannat vilken jävla show där Leif är märkbart orolig över hur Billy ska göra sig på scen. När han ser honom leka med en elefantdräkt under en repetion beger han sig illa kvickt till producenten för att tjata till sig en större budget. Detta så att Billy ska kunna ersättas med någon annan, förslagsvis komikern Per Andersson. Om det är med framgång eller inte kan du se för dig själv här: 

Lagt till nya datum

Det har varit högt tryck på biljetterna till showen som lyckats sälja slut varenda föreställning under hösten. Hann du inte knipa en biljett till någon av showerna? Då behöver du inte gräva ner dig i ett hål. Man har nämligen adderat ytterligare 24 datum till våren 2024. I skrivande stund finns det fortfarande gott om biljetter till majoriteten av dem. Biljetter kan hittas via Scalateaterns hemsida

Samtliga föreställningar av "Gud förbannat vilken jävla show" hålls på Scalateatern i Stockholm.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL