Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny skådespelare  till  Stephen Kings The Shinig-uppföljare

Ny skådespelare till Stephen Kings The Shinig-uppföljare

Kristian Andersson | Nyhet
31 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
31 augusti 2018

Kyleigh Curran var bäst av 800 skådespelare. Fick roll i "Doctor Sleep".

Snart kommer vi att få se en uppföljare till den legendariska The Shing". Kanske inte av Stanley Kubricks version men i varje fall Stephen Kings egna film, som släpptes 1997.

Nu har Warner Bros febrilt arbetet med att hitta den rätta skådespelaren att spela Abra Stone, en av huvudkaraktärerna i The Shining-uppföljaren Doctor Sleep. Enligt Deadline ska över 800 tjejer gjort auditions. Äntligen har de hittat den rätta att gestalta Abra Stone, nämligen Kyleigh Curran.

Doctor Sleep handlar om en vuxen Danny Torrance, som i sina drömmar fortfarande hemsöks av sin pappa som försökte mörda honom och hans mamma när de befann sig på Overlook Hotell helt ensamma över en vinter. Danny har också kraften ”Shine”, det vill säga att han kan se bakåt och framåt i tiden och mentalt kontakta personer som också har egenskapen. Abra är en ung flicka som också har kraften och hon lever i fara eftersom ett vampyrliknande gäng, ”den sanna knuten”, vill åt henne eftersom då hennes krafter kan förlänga deras liv.

I Doctor Sleep spelar Ewan McGregor Danny.

Mike Flanagan, som också gjort Geralds Game och Hush, ska regissera filmen och  Trevor Macy och Jon Berg står som producenter.

Läs också om andra skådespelare som kommer ha en roll i Doctor Sleep!

Doctor Sleep har premiär den 24 januari 2020. Ser du fram emot uppföljaren till The Shining?