Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny poster till superhjältefilmen Shazam!

Ny poster till superhjältefilmen Shazam!

Kristian Andersson | Nyhet
23 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
23 mars 2018

Warner Bros. Pictures har nu släppt en poster till hjältefilmen Shazam.

En målad bild av Shazam.
BILD: Warner Bros. Pictures

Nu har Warner Bros. Pictures släppt sin första riktiga poster till den kommande superhjältefilmen Shazam!. Filmen handlar om en pojke som får en vuxen superhjältes kropp och krafter när han ropar "Shazam!" och förväntas ha premiär den 5 april 2019.

Shazam

Alla människor har en liten superhjälte inom oss vuxna som små, det krävs bara lite magi för att få fram den. Fjortonårige Billy Batson (Asher Angel) behöver bara skrika "Shazam!" för att förvandlas till superhjälten Shazam, som i filmen kommer att spelas av Zachary Levi. Hjälten är fortfarande en pojke i hjärta och hjärna men har en vuxen superhjältes kropp.

Så vad är det då Shazam ägnar sig åt? Han gör allt det som en pojk i hans ålder skulle ha gjort, har kul men också försöka bemästra sina krafter! Läs också om kommande superhjälte filmer under 2018 att se fram emot.

Shazam kan flyga, har röntgenblick, kan skjuta blixtar genom händerna! Men kan Billy bemästra sina krafter? När den onde Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong) planerar illdåd, blir Billy helt enkelt tvungen till att lära sig hantera sina nya egenskaper.

Shazam! kommer också att innehålla skådespelarna Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand och Ron Cephas Jones.

Filmens premiär blir troligtvis 5 april 2019. Vad tycker du om den nya postern?