Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny obehaglig trailer till skräckfilmen Slender Man

Ny obehaglig trailer till skräckfilmen Slender Man

Axel Diedrichs | Nyhet
27 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
27 juli 2018

Spana in den obehagliga trailern till den efterlängtade skräckisen "Slender Man".

Slender Man

Nu har det släppts en ny trailer till den efterlängtade skräckfilmen "Slender Man". Berättelsen om den långarmade varelsen som kopplas samman med försvunna barn verkar minst sagt obehaglig.

Karaktären Slender Man baseras på en fiktiv onaturlig figur, som verkar kidnappa barn. Den är ritad av en medlem i det smått provokativa forumet Something Awful. Snart ska den otäcka varelsen göra debut på vita duken, och detta kan bli en av de läskigaste filmerna i år.

Tidigare i sommar förstod vi att det varit tjafsigt kring distributionen av filmen då dess bolag Sony inte trodde på ett starkt kommersiellt genomslag och därför inte ville promota filmen lika mycket. Skaparna var mycket besvikna, men fick till slut ett bättre premiärdatum än väntat – flyttat från slutet till början av augusti, då vi fortfarande befinner oss i den somriga blockbuster-perioden och folk älskar att gå på bio.

Ta en titt på den andra officiella förhandsvisningen av skräckfilmen "Slender Man", som går upp på bio i sommar. Verkar det bli ett lamslående skräckverk? 

"Slender Man" har premiär i USA 10 augusti. I Sverige får vi dessvärre vänta till 31 augusti. Ska du se filmen på bio?

NÄSTA ARTIKEL