Sally.

Originalkaraktär återvänder i nya "Motorsågsmassakern"

Uppdaterad kl. 10:48 | Publicerad 21 mars 2021 kl. 10:00

Karaktären Sally Hardesty från originalet ska återvända.

En ny "Motorsågsmassakern"-film är på gång, vilket blir den nionde i turordningen. Karaktären Sally Hardesty från den första filmen ska återvända som en äldre kvinna.

1974 hade den första Motorsågsmassakern premiär världen över och skräckfilmens genren skulle aldrig bli sig lik igen. Tobe Hoopers skräckfilmsklassiker står sig än i dag som en av de bästa och otäckaste filmer som någonsin har gjorts. 

12 år efter originalet släpptes en uppföljare och plötsligt var en ny skräckfranchise född. Totalt har hittills åtta filmer släppts och nu rapporterar Screen Rant att den nionde är på gång.

Planen för den nya filmen är att Leatherface ska medverka som en gammal man, och dessutom ska karaktären Sally Hardesty från originalfilmen också vara med. Hon var den enda som överlevde i slutet och flydde i väg i en bil, bort från Leatherface och hans motorsåg.

Marilyn Burns som spelade originalkaraktären gick tyvärr bort 2014, vilket innebär att skådespelerskan Olwen Fouéré väntas ta hennes plats. Karaktären Sally Hardesty har inte medverkat i franchisen sedan originalet, utan enbart nämnts i förbifarten. Gunnar Hansen som spelade Leatherface i originalet lever inte heller längre och kommer också att ersättas av någon annan.

Läs mer om de mest motbjudande skräckfilmerna som förbjöds i flera länder.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL