Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny manusförfattare till Tarantinos nästa film

Ny manusförfattare till Tarantinos nästa film

Kristian Andersson | Nyhet
23 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
23 december 2017

Har du den senaste tiden följt filmnyheterna kan du inte missat att Quentin Tarantino har nya idéer till en Star Trek-film som han även kommer att regissera.

Enligt amerikanska medier vill Tarantino ge sin Star Trek 15-årsgräns. Hans idéer har öppet tagits emot av både produktionsbolaget Paramount och dess producent J. J. Abrams.

Tarantino kommer att hålla koll på utvecklingen av filmen, men han kommer dock inte att skriva manuset, vilket han brukar göra till sina filmer.

Den senaste nyheten om Star Trek är att manuset kommer skrivas av ingen mindre än Mark L. Smith, som bland annat skrivit manus till den fantastiska filmen The Revenant, där DiCaprio vann sin första och välförtjänta Oscar. The Revenant är baserad på en bok skriven av Michael Punkes.

Vi bör också känna till att Smith skrivit manus till ganska blodiga filmer, som Vacancy och Martyrs. Men i mina ögon betyder det att filmen troligtvis kommer att uppskattas mer av en lite äldre publik och att filmen får sin 15-årsgräns kan du läsa om här.

Vill du se en 15-årsgräns på nya "Star Trek"?