Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Star Wars

Ny information om Colin Trevorrows Star Wars-vision

Kristian Andersson | Nyhet
18 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
18 mars 2018

Regissören Colin Trevorrow ersattes med J.J. Abrams då hans vision inte stämde överens med LucasFilms VD. 

Långt före regissören J. J. Abrams skulle regissera Star Wars IX var det tänkt att Colin Trevorrow skulle sitta i registolen. Trevorrows var länge med i projektet och han har till stor del varit med och gjort storyn bakom den nästkommande Star Wars-filmen.

I december förra året gick Rian Johnsons Star Wars-film The Last Jedi upp på biografer världen över. Filmen fick ett positivt kritikerbemötande medan publiken var delad i sina åsikter. Filmtopps redaktionschef Axel Diedrichs sågade filmen, medan krönikör Emil Rasmusen tog den i försvar. Nästa år går den nionde delen i Skywalker-sagan upp på bio, en film som Jurassic World-regissören Colin Trevorrow planerade länge att regissera filmen, men ersattes för ett tag sedan av J.J. Abrams.

Skådespelaren Mark Hamill har tidigare indikerat att Trevorrow och han var på samma sida storymässigt. De var överrens om hur Luke Skywalker historia skulle utvecklas, men så blev Trevorrov plötsligt avskedad. Anledningen tros vara att regissören och producenten bakom Star Wars-filmerna, Kathleen Kennedy, inte kom överens om hur sagan skulle föras vidare.

*** VARNING FÖR SPOILERS ***

Nu berättar CBM att Colin Trevorrow troligtvis ville att Luke Skywalker skulle ha varit vid liv i episod IX och att han hade stora planer för honom, bland annat i hans relation till Leia. Det visar sig också att han ville att Supreme Leader Snoke skulle ha överlevt och att vi skulle få se hans vägen till makten. Är du en Star Wars nörd så borde du känna till att det kommer göras en Star Wars serie.

Vad tycker du om Colin Trevorrow vision?