Ny Halloween på gång – Med Jamie Lee Curtis

Ny Halloween på gång – Med Jamie Lee Curtis

Filmtopp Admin
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 07 juni 2019 kl. 15:06

Jason Blum och Jamie Lee Curtis planerar en ny Halloween.

Förra rebooten "Halloween", med Jamie Lee Curtis tillbaka i huvudrollen, gjorde stor succé. Nu har hon mött Blumhouse Productions VD för att planera nästa film.

Tidningen Collider rapporterar att regissören David Gordon Green och medskaparen Danny McBride först planerade att spela in en till film i samma veva som de gjorde Halloween (2018). Men de ångrade sig på grund av att de inte ville vara tvungna att släppa en till film ifall den första inte skulle gå hem hos publiken. Nu är dock läget annorlunda, sett till att fjolårets stora oktoberskräckis gjorde braksuccé.

Jason Blum, VD på Blumhouse Productions, som gjorde den nya Halloween-filmen visar upp ett möte med Jamie Lee Curtis på sin Twitter. På bilden sitter skådespelerskan tillsammans med Blum, hållandes i en Halloween-box. I texten består kort och gott av: "Vi diskuterar saker".

Tweeten är givetvis en stark indikator på att de vill göra nästa film och att de vill hitta rätt väg för den. Curtis är 60 år gammal och har säkerligen fler filmer i sig.

Vill du se en uppföljare på senaste "Halloween"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL