Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny film om Prince – Queen of the Day

Ny film om Prince – Queen of the Day

Kristian Andersson | Nyhet
19 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
19 augusti 2018

Ny film om Prince och tävlingen 1986.

Elizabeth Banks kommer att ha huvudrollen och producera den kommande filmen om tävlingen där man kunde vinna en dejt med Prince och bli hans Queen of the Day.

Enligt Flickering Myth rapporterar att Elizabeth Banks kommer att ha en huvudroll i filmen som fått namnet Queen For A Day. Hon kommer också producera tillsammans med Max Handelman.

Manusförfattaren Flora Greenson har redan fått uppdraget att skriva ett manus om händelsen och om kaoset som uppstod 1986 då Warner Bros gick ut med en tävling där de försökte få upp folkets ögon för Princes nya film Under The Cherry Moon.

Produktionsbolaget gick ut med en tävling där vinnaren fick gå på dejt med Prince, en tävling som hölls på MTV där den 10.000 personen som ringde vann priset att få gå på en dejt med rockstjärnan. Men inte nog med det, Under The Cerry Moon hade också premiär i vinnarens hemstad och Prince skulle även göra en spelning där.

Vinnaren till att bli Princes Queen of the Day blev Lisa Barber, en ung tjej som jobbade med att städa hotellrum. Denna nya filmen kommer att handla om denna tävling och, givetvis, dejten.

Är du sugen på en film om tävlingen 1986 där vinnaren fick dejta Prince?

NÄSTA ARTIKEL