Ny bild från Shazam! släppt

Ny bild från Shazam! släppt

Filmtopp Admin
Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 31 december 2018 kl. 11:12

Här ser vi när Shazam möter skurken Doctor Sivana.

En ny bild har släppts från DC Conics kommande film "Shazam!", som regisseras av svensken David F. Sandberg. På bilden ser vi när hjälten Shazam möter filmens skurk Dr. Thaddeus.

Genom Empire Magazine har det kommit en ny exklusiv bild från DC Comics filmuniversums senaste äventyr Shazam!. Bilden föreställer superhjälten Shazam, spelad av Zachary Levi i sin vuxna form, och Mark Strong som skurken Dr. Thaddeus Sivana. I rollen som Billy Batson ser vi Asher Angel.

Se bilden här nedan:

Bild ur Shazam!
Zachary Levi och Mark Strong i Shazam! Foto: DC Comics.

Filmen handlar om pojken Billy Batson, som genom att säga det magiska ordet Shazam förvandlas till den vuxne titelhjälten. På så vis har han alla superkrafter en hjälte har, men är fortfarande ett barn till sinnet.

Shazam! är regisserad av svensken David F. Sandberg och har svensk premiär den 5 april. Sandberg har tidigare regisserat skräckfilmerna Light's Out och Annabelle: Creation. Shazam! blir därför ny mark för regissören. Under aliaset ponysmasher gjorde han innan långfilmskarriären bland annat den animerade kortfilmen Vad tyst det blev som laddades upp på Youtube 2006 och har samlat ihop 2,2 miljoner visningar.

Här kan du läsa Filmtopps recension av den senaste DC-filmen Aquaman!

"Shazam!" förväntas ha premiär den 5 april 2019. Vad tror du om den?

David Sindmark Hörnfeldt

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL