Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny Anaconda på väg

Ny Anaconda på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2020

Kultrysaren kommer tillbaka.

Precis som "Hajen" är Anaconda-filmerna något så unikt som äventyrsskräckisar. 22 år efter originalfilmen kan vi nu meddela att franchisen får en reboot.

Bild ur "Anaconda: The Hunt for the Blood Orchid".
 "Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid". Foto: Screen Gems.

Anaconda från 1997 med den stjärnspäckade rollistan bestående av Jennifer LopezJon VoightIce Cube och Owen Wilson är en av få djungelskräckisar under de senaste årtionden. Filmen gjorde ett starkt intryck hos biopubliken och fick därför flera uppföljare, som Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid och Anaconda 3: Offspring. Ingen av filmerna kunde upprepa originalets succé, vilket gjorde att filmserien sakteligen dog ut – för att nu återupplivas av Sony Pictures

Variety ger oss nyheten att det stora produktionsbolaget satsar på en Anaconda-reboot. Än så länge har de varken hittat sin regissör, producent eller någon av filmens skådespelare. Däremot har de anlitat manusförfattaren Evan Daugherty, som skrivit på populära Divergent och Tomb Raider, för att skapa manuset. 

Än så länge finns det inget utgivet premiärdatum för nya Anaconda

Filmtopp har tidigare begett sig ut i de djupa skogarna för att kröna de bästa djungelfilmerna. En gedigen lista du som gillar trassliga äventyr inte vill missa!