Nu sänds Kungahuset 2023 på TV4 – Anders Pihlblad programledare

Nu sänds Kungahuset 2023 på TV4 – Anders Pihlblad programledare

Axel Diedrichs
30 december 2023 kl. 20:12

Följ med kungafamiljen på deras resor utomlands

I kväll sänder TV4 programmet "Kungahuset 2023" där vi får följa med kronprinsessan Victoria utomlands. Anders Pihlblad gör rollen som programledare.

Intresset för att följa den svenska kungafamiljen bakom kulisserna har alltid varit stort, och i år har vi fått se såväl filmer som programspecialer där vi fått komma dem närmre. I det nya programmet Kungahuset 2023 TV4 får tittarna en inblick i vad som varit ett späckat och intensivt år för kungafamiljen som gjort flera resor världen över. Programmet leds av Anders Pihlblad, som vanligtvis håller till på kanalens populära Nyhetsmorgon.

Nu sänds Kungahuset 2023 på TV4 – Anders Pihlblad programledare
Anders Pihlblad med drottning Silvia. Foto: TV4.

Mycket händer i Kungahuset 2023 på TV4

Vi följer med kronprinsessan Victoria under hennes resa till Australien, Nya Zeeland och Georgien, samt med kungaparet under deras statsbesök i Estland. Vi närvarar när drottning Silvia erhåller utmärkelsen som hedersmedborgare i Heidelberg. Dessutom delar kungen personliga reflektioner över sina 50 år på tronen. 

– Det har varit otroligt intensivt, men väldigt roligt. Det här är ju en helt ny grej för mig och man har verkligen att göra. När kungafamiljen är ute på resor är det långa dagar, säger Anders Pihlblad och fortsätter

– Jag trodde att kungafamiljen skulle vara mycket svårare att intervjua, men där hade jag helt fel. De har varit väldigt generösa med tid.

Du som vill se "Kungahuset" 2023 kan nu se programmet på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL