Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nu kan du själv få vara med i serien Vår tid är nu

Nu kan du själv få vara med i serien "Vår tid är nu"

Sebastian Håkansson | Nyhet
31 augusti 2019
Sebastian Håkansson | Nyhet
31 augusti 2019

Statister sökes till julspecial.

Bild från tv-serien Vår tid är nu.
Foto: SVT.

Nu i höst kommer den tredje säsongen Vår tid är nu att visas på SVT. Premiären är satt till den 28 oktober, vilket avslöjades i somras på Charlie Gustavssons Instagram, som spelar Calle i serien. I klippet berättar han också att det i december 2020 kommer en julspecial av serien.

Julspecialen av Vår tid är nu skall kretsa kring vad som egentligen hände mellan säsong ett och säsong två. Flera fans har ställts sig undrande varför vi aldrig fick se vad som hände efter Ninas (Hedda Stiernsted) självmordsförsök och drogmissbruk, som avslutade den första säsongen. När säsong två drog igång var Nina helt återställd och någon förklaring till hur det gick till fick tittaren aldrig reda på.

Att visa så kallade "julspecialer" är ett fenomen som känns igen från utlandet. Exempelvis har flera brittiska julspecialer visats på svensk TV, så som Downton Abbey och Svarte orm. Fenomenet är däremot ingen vanlig företeelse inom svenska produktioner.

I veckan som var gjordes också ett nytt avslöjande. Nämligen att Vår tid är nu söker statister för sin julspecial. Det är tjänsten Stagepool som skriver bland annat följande i sin annons:

Vår tid är nu söker statister i Stockholm för en Julspecial som ska sändas julen 2020.

Inspelningen sker i Stockholm 24 och 25 september. 

Vi vet också att säsong tre kommer att utspela sig 1968-1971 samt en fjärde säsong också skall spelas in framöver.

NÄSTA ARTIKEL