Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nu kan du få vara med och röstskådespela i Pelle Kanin

Nu kan du få vara med och röstskådespela i Pelle Kanin

Eric Diedrichs | Nyhet
14 december 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
14 december 2017

Var med i Musikhjälpens tävling om att få röstskådespela i "Pelle Kanin".

Pelle Kanin
FOTO: Sony Pictures

Har du också drömt om att vara en lysande stjärna på filmhimlen? Nu ger United International Pictures Sweden och Sony Pictures dig en unik chans till att få vara en del av Sonys Pictures nästa animerade storfilm – Pelle Kanin. 

Tävlingen sker tillsammans med Musikhjälpen som anordnas i ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen. Tävlingsformatet är en budgivning som sker på Tradera. Vinnaren med högst bud kommer att få vara med och dubba filmatiseringen av Beatrix Potters klassiska saga om den rebelliska gnagaren Pelle Kanin, som försöker att smyga in till bondens grönsaksodling.

Bland de klara svenska skådespelarna finner vi bland andra Musikhjälpens programledare Molly Sandén och hennes systrar Mimmi och Frida, som kommer att göra rösterna till Pelles busiga systrar. Vilken roll du får beror på din rösts karaktär och det är 1-2 repliker som ingår i auktionen. Inspelningen sker i januari 2018 i Stockholm, exakt när bestäms i samråd med vinnaren. Eventuell resa till huvudstaden ingår i vinsten. Här hittar du mer information om tävlingen.

Barn är inte till salu:

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.