Nu har vi ett premiärdatum för nästa säsong av Outlander

Nu har vi ett premiärdatum för nästa säsong av Outlander

Filmtopp
24 mars 2023 kl. 07:03

Den efterlängtade säsongen uppges få två delar

I höstas meddelade vi att nästa säsong av Outlander borde ha premiär till sommaren. I dag rapporterar Deadline att så blir fallet.

Väntan i ovisshet har varit lång och plågsam för fansen som väntat på klarhet kring när de får se nästa säsong av Outlander, som är Starz största och mest älskade dramaserie. Nu ger Deadline oss besked om saken – åtminstone på internationell mark. Det är fortfarande inte helt spikat när vi kommer att få ta del av de nya avsnitten här hemma i Sverige.

Deadline skriver att torkan snart är över och att Outlander 2023 har premiär den 16 juni. I USA landar den då på Starz och i Storbritannien på Lionsgate+. Nya avsnitt kommer att släppas varje vecka.

När exakt vi kan förvänta oss att se den nya Outlander-säsongen i Sverige är ännu inte känt. Här visas den som bekant varken på Starz eller Lionsgate+, utan istället Netflix, HBO Max och Viaplay som köper rättigheterna att få visa serien. I dessa fall brukar det alltid komma med viss fördröjning. Vi får därför be om att återkomma om ett svenskt premiärdatum för Outlander säsong 7.

Nu har vi ett premiärdatum för nästa säsong av Outlander
I sommar är det premiär för "Outlander" 2023. Foto: Starz.

Nästa säsong av Outlander blir den längsta hittills

Men den som väntar på något gott... väntar ibland på tok för länge. Hur som helst kommer fansen – när det väl är dags för det stora nedslaget – att få ta del av fler avsnitt än tidigare i seriens livstid. Så pass många att man delar upp säsongen i två halvor. Tittar vi på IMDb står det att vi kan förvänta oss 12 avsnitt av den nya säsongen men Deadline uppger att den kommer att innehålla så många som 16 för att då få två halvor med åtta avsnitt styck.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nästa säsong av "Outlander".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL