Nu görs Love Island för snygga 50-åringar

Nu görs Love Island för snygga 50-åringar

Filmtopp
22 juli 2022 kl. 09:07

Det är dags för de äldre singlarna att hitta sin partner

Enligt brittiska medier är arbetas det nu på en ny version av realityserien "Love Island". Denna gången med fokus på 40- och 50-åringar, som "fortfarande bryr sig om hur de ser ut".

Den populära realityserien Love Island kommer tillbaka i ny skrud. Nu har nämligen det brittiska TV-bolaget valt att rikta programmet mot en äldre publik genom att använda sig av 40- och 50-åringar som deltagare.

Detta efter att Love Island har kritiserats för att deltagarna har varit för unga, kroppsperfekta och haft för lite intressant att säga.

50-åringarna är redo att släppa ut håret

Programmet i fråga går under arbetstiteln Your Mum, My Dag och filmas senare i år med ambitionen att få en godkänd pilot och sedan sända avsnitten under 2023. En källa säger följande till The Sun:

– Tiderna förändras och den nuvarande generationen av 40- och 50-åringar bryr sig fortfarande om hur de ser ut, är i god form och hälsosamma, gillar mode och är redo att släppa ut håret. Programmet kommer att ge de som gängade sig tidigt en andra chans till kärlek medan de fortfarande är i sin prime. 

– Och inse faktum, de känner sig själva, är kapabla till intelligenta samtal och är troligtvis mycket mer äventyrliga. Ingredienser som vanliga Love Island ibland saknar. 

Barnen blir en joker i leken

Enligt The Sun kommer även de vuxna att paras ihop bakom kulisserna av sina barn. Hur bra de är på att pussla med de vuxna, återstår helt enkelt att se.

Om "Your Mum, My Dad" kommer till Sverige återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL