Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2023: Erik Wahrolén

Nu går Erik Wahrolén från Robinson sin MMA-fight – stöttas av Amanda Eliasson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2023

"Hon är mitt största fan"

Nu är det dags för Erik Wahrolén, känd från "Robinson" 2023, att gå upp i ringen mot Enrique Parraguez i en MMA-fight. Bästa vännen från ön Amanda Eliasson uttrycker sitt stöd.

Efter att ha blivit en tittarfavorit i vårsäsongen av Robinson, har Erik Wahrolén nu klivit in i MMA-ringen på nytt. I dag tävlar han i MMA-galan Fight Club Rush 16 där han möter Enrique Parraguez kl. 15:45.

– Jag skapar mina drömmar med förutsättningarna jag har. Det är det som är tanken med det här – att visa för folk att om jag kan bli MMA-fajter, jobba, vara förälder och göra Robinson så kan du ta tag i ditt liv och komma i form. Jag vill visa folk att ”du kan göra saker”, säger Wahrolen till Aftonbladet.

Nu går Erik Wahrolén från Robinson sin MMA-fight – stöttas av Amanda Eliasson

Under Robinson-säsongen har det skrivits en hel del om Erik Wahrolén och en annan av publikfavoriterna i vårsäsongen – Amanda Eliasson. Nu delar Amanda med sig av sitt stöd till Erik på Instagram.

Nu går Erik Wahrolén från Robinson sin MMA-fight – stöttas av Amanda Eliasson

– Amanda stöttar mig skitbra faktiskt. Vi snackar ju nästan dagligen och hon är mitt största fan. Ringer jag henne och är lite nere så ser hon till att min energi kommer upp, säger Wahrolen till Aftonbladet.

Hur det går för Erik Wahrolén under MMA-galan återstår att se, men han själv verkar inte ha gått in för att vinna sportens största tävlingar.

– Jag har inte jättehögt i tak om man säger så, min karriär kommer inte vara lång och jag kommer inte kunna vinna det allra högsta bältet. Men jag tror att jag kan få in några bra fajter hos några ganska stora organisationer här i Norden. Plus att det är en rolig grej för mig att visa att man faktiskt kan. Jag är 40 bast och följer mina drömmar just nu, säger han till Aftonbladet.

Erik Wahrolén vann sin fight

Efter att ha dominerat sin fight mot Enrique Parraguez var det inget snack om saken: Erik Wahrolén titulerades som vinnare och är därmed fortsatt obesegrad. Sammanlagt har han gått tre MMA-amatörfajter. I sin segerintervju berättar Erik att hans medverkan i Robinson gjort honom mentalt starkare än vad han någonsin varit.

 

NÄSTA ARTIKEL