KLART: Nu är inspelningen av Masked Singer igång

KLART: Nu är inspelningen av Masked Singer 2024 igång

Eric Diedrichs
14 januari 2024 kl. 09:01

Nästa säsong närmar sig

På rekordfart har "Masked Singer" blivit svenska folkets nya favoritprogram. Nu har inspelningen av nästa säsong påbörjats.

Med över en miljon veckovisa tittare har Masked Singer sedan premiären 2021 blivit ett av svenska folkets favoritprogram. Under tre säsonger har vi fått se hur juryn – Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren – slitit sig i håret för att komma på vilka sångfåglar som gömmer sig bakom de kreativa maskerna.

Än så länge har det inte släppts något premiärdatum för när Masked Singer 2024 dyker upp i våra liv, men sett till tidigare år borde det ske i slutet av mars. Vad vi däremot med största säkerhet kan meddela är att säsongen nu håller på att spelas in.

KLART: Nu är inspelningen av Masked Singer igång

På Instagram avslöjar Måns Zelmerlöw att den fjärde säsongen är under arbete och frågar sina följare vilken som har varit deras favoritsäsong. Han visar också en video på när han går in i sin loge.

Även Pernilla Wahlgren passade på att dela den stora nyheten på Instagram med en serie bilder och ett klipp. Hon säger också att de nya maskerna "är otroliga".

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Masked Singer 2024". För mer läsning, se vår lista med alla svenska realityserier som släpps i år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL