Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Now You See Me 3 – filmseriens sista?

Now You See Me 3 – filmseriens sista?

Axel Diedrichs | Nyhet
20 februari 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
20 februari 2018

"Now You See Me 3" är på gång – men hur ser läget ut inför returen?

Now You See Me 3

Den första filmen gjorde storslam och drog globalt in över 350 miljoner dollar i intäkter. Den andra filmen ville inte vara särskilt mycket sämre, och landade på en total inkomst på ungefär 330 miljoner dollar.

Fastän sina ekonomiska triumfer kan vi ana att Now You See Me-seriens överlevnad är i vag gungning. Now You See Me 3 har preliminärt premiär 2019, men än så länge har inte filmdatabasen IMDb annonserat att någon av de tidigare skådespelarna är klara för att återvända till universumet. Medan vissa tidningar påstår att originaluppsättningen, med Jesse Eisenberg och Dave Franco, återvänder menar de även att det är klart att Isla Fisher gjort sitt sista korttrick.

Till registolen återvänder Jon M. Chu, som gjorde den andra filmen som fick ett väldigt smalt mottagande av kritikerkåren.

Utöver att kritikerna inte alls är särskilt imponerade av filmerna, kan vi även förstå ifall skådespelarna tröttnar på att reprisera sina roller i produktioner, som inte fokuserar alltför mycket på karaktärsutveckling.

När vi granskade amerikanska medier märkte vi en spännande detalj; medan de två befintliga filmerna tillhör actionkomedi-genren är den tredje filmen annonserad som en thriller. Det här kan ge franchisen frisk luft och framförallt tilltala en annan typ av skådespelarskara, vilket kan bli behövligt.

När filmen har premiär nästa år vet vi inte ännu, men vi håller dig uppdaterad.

Vill du se "Now You See Me 3"?

NÄSTA ARTIKEL