Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Notorious: Connor McGregor till Viaplay

Notorious: Connor McGregor till Viaplay

Eric Diedrichs | Nyhet
22 januari 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
22 januari 2018

Dokumentär om Conor McGregor finns nu på Viaplay.

I dokumentärfilmen Notorious: Conor McGregor får du följa med på superstjärnan Conor McGregors resa från föräldrahemmet till den absolut största scenen med dubbla UFC-bälten och den glamorösa livsstilen som kommer med multimiljonbeloppen runt hans fighter, skriver Viaplay i ett pressmeddelande.

Som 18-åring gick Conor Anthony McGregor sin första MMA-fight. Resten är historia. Han anses vara en av sportens främsta utövare genom tiderna och är en av världens mest omtalade idrottare. Under 2011 och 2012 vann han åtta raka matcher i Cage Warriors och var både lättvikts- och fjäderviktsmästare – samtidigt. Detta som första europé någonsin.

Därefter gick resan till UFC. I organisationen har han vunnit nio av tio matcher och även där hållit två bälten.

– Conor McGregor är den hittills största stjärnan MMA-världen skådat. Att hans personlighet och fighting fått så många människor att få upp ögonen för sporten är helt unikt.

”En megastjärna som kommit för att stanna”

Men när det kommer till Conor McGregor handlar det inte bara om hans fighting. Irländarens stjärnstatus saknar motstycke i fightingvärlden. Allt från livsstil till spektakulära framträdanden vid presskonferenser och i andra sammanhang har tagit ”Notorious” till nya höjder.

Nu har dokumentärfilmen Notorious: Conor McGregor, som skildrar hans fängslande resa, premiär på Viaplay Store.