Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Noomi Rapace med spännande huvudroll

Noomi Rapace med spännande huvudroll

Axel Diedrichs | Nyhet
06 februari 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
06 februari 2018

Noomi Rapace är på väg tillbaka – med huvudrollen i ett laddat drama

Noomi Rapace är nu klar för att göra nästa film, menar Variety. Det blir en remake på den franska filmen "L’Empreinte de L’Ange", som hade premiär 2008. Nyversionen kommer att heta "Angel of Mine", och följer en kvinna som förlorar sitt barn och tappar vettet. Mitt i sin hysteri börjar hon tro att ett annat barn är hennes eget. 

Det var ett tag sedan vi såg Noomi Rapace på bio i Sverige. Hon var rejält uppe på tapeten när hon hade slagit genom med rollen som Lisbeth Selander och spelade huvudrollen i Prometheus. 

Men nu ska den svenska stjärnan alltså få sig en ny huvudroll, med vilken hon verkar få utrymmet att kunna göra ett starkt avtryck. Premissen för tankarna till Clint Eastwoods fina psykologiska drama Changeling med Angelina Jolie, och kan definitivt gripa tag i publiken. Förhoppningsvis får vi se denna film på bio i Sverige.

Manuset till Angel of Mine är skrivet av Luke Davis, som blev Oscarsnominerad för sitt manus till Lion. Kan han upprepa sin succé och ge ett välskrivet och karaktärsdrivet manus har Noomi Rapace goda förutsättningar att arbeta utifrån. Kim Farrant heter regissören, och hennes senaste film var Strangerland med Nicole Kidman i huvudrollen.

Ännu vet vi inte när Angel of Mine får premiär, eller om den ens kommer att dyka upp i Sverige. När vi vet mer informerar vi dig.

Tror du att "Angel of Mine" är rätt film för Noomi Rapace?

 

NÄSTA ARTIKEL