Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Noomi Rapace gånger sju i ny trailer

Noomi Rapace gånger sju i ny trailer

Sebastian Hansson
Sebastian Sterner | Nyhet
06 juni 2017
Sebastian Hansson
Sebastian Sterner | Nyhet
06 juni 2017
Noomi Rapace som alla sju systrar runt matbordet i "Seven Sisters"
Foto: Netflix

Noomi Rapace spelar inte bara mot andra skådespelare i den nya filmen Seven Sisters - hon spelar även mot sju varianter av sig själv.

Den första trailern till Netflix-filmen Seven Sisters, där Noomi Rapace spelar sju tvillingar, har släppts.

I en mörk framtid är jorden överbefolkad. År 2073 har en strikt policy införts som enbart tillåter enbarnsfamiljer. När Willem Dafoes karaktär inte blir farfar till en, utan sju stycken flickor samtidigt väljer han att hålla sina barnbarn gömda. Han väljer att kalla dem Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday och Sunday - alla spelade av Noomi Rapace.

Tillsammans har systrarna anammat identiteten av Karen Settman som de låtsas vara ute i samhället. En dag kommer dock Måndag inte hem och de övriga sex systrarna måste ta reda på vart hon har tagit vägen. Med handlingen färskt i minne är det förståeligt att filmen tidigare gick under namnet What Happened to Monday?. 

Det är inte bara framför kameran som vi ser en skandinavisk person utan filmen är regisserad av Tommy Wrikola, mannen bakom zombiefilmen Död snö och Hansel & Gretel: Witch Hunters.

Förutom Noomi Rapace och Willem Dafoe återfinns även Glenn Close på rollistan.

Huruvida filmen kommer att gå upp på bio här i Sverige är ännu oklart. Vad som är känt är att den bland annat kommer att visas på bio i Frankrike och Grekland. Netflix har ännu inget ytterligare premiärdatum

Ser du fram emot att få se Noomi Rapace i "Seven Sisters"?

NÄSTA ARTIKEL