Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nicole Kidman i Destroyer

Nicole Kidman i kriminaldramat Destroyer

Kristian Andersson | Nyhet
01 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
01 december 2017

Nicole Kidman har huvudrollen i "Destroyer"

Den kvinnliga regissören Karyn Kusama laddar inför att regissera en ny kriminal-thriller! Kusama har bland annat regisserat filmer som Aeon Flux och Jennifer´s Body.

Filmen som Karyn Kusama regisserar heter Destroyer och kommer påbörja sin inspelning i Los Angeles nästa vecka. Ombord projektet har vi Oscarsvinnaren Nicole Kidman som knipit huvudrollen men det har nu släppts ny information att vi också kommer få se skådespelarna Bradley Whitford, Toby Kebbel och Scoot McNairy.

Ett par skådespelare vi redan visste skulle vara med är Sebastian Stan och Tatiana Maslany. Men än vet vi inte vilka roller de olika skådespelarna ska ha, vi känner bara till Kidmans roll. Filmen kommer handla om Los Angeles polisen Erin Bell (Nicole Kidman) som tidigare i hennes karriär gjorde ett undercover-jobb i ett brutalt kultgäng i den Kaliforniska öknen. Hon återförenas med de poliser som jobbade med just detta. Uppdraget slutar i tragedi och hon vill åter träffa dem som var med under uppdraget för att kunna bemöta sina demoner.

"Destroyer" har premiär under 2018.