Nicolas Cage spöar rymdvarelse med jujutsu

Nicolas Cage spöar rymdvarelse med jujutsu

Eric Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 14:58 | Publicerad 22 mars 2019 kl. 12:18

Uråldrig kampsportsorder är jordens enda hopp.

Nicolas Cage i Kick Ass.
Nicolas Cage i "Kick Ass". Foto: Nordisk Film AB.

Oscarsbelönade Nicolas Cage fortsätter att överraska med sina kreativa rollval. Nu är han klar för "Jiu Jiutsu", där en uråldrig kampsportsorder ska försvara jorden mot en rymdinvasion. Filmen planeras bli den första i en ny franchise.

Under åren har Nicolas Cages karriär varit lite av ett mysterium. Från skruvade komedier till hårdkokta actionrullar, från prestigefyllda dramer till riktiga kalkonrullar (The Wicker Man, Ghost Rider, Left Behind för att nämna några).

Förra året fick han något av en kritikercomeback med Panos Cosmatos hyllade skräckthriller Mandy, där Nicolas Cage överöstes med beröm för sin intensiva rolltolkning. Vi träffade Cosmatos för att prata om detta, läs vår intervju med Mandy-regissören för en hel del roliga anekdoter.

Kan förvänta oss rejält "Cage Rage".

Enligt Moviefone är det klart att Nicolas Cage ska ha en av de ledande rollerna i Kickboxer-regissören Dimitri Logothetis kommande science fiction/kampsportsfilm Jiu Jiutsu.

Vi vet inte särskilt mycket om Jiu Jiutsu ännu, förutom att den handlar om en uråldrig kampsportsorder, som var sjätte år måste försvara jorden från en invasion av rymdvarelsearten Brax.

Nicolas Cage kommer att spela en av kampsportsmästarna, och vi kan förmodligen räkna med ett och annat rejält "Cage Rage" från hans sida.

"Efter att vi framgångsrikt återintroducerade Kickboxer-franchisen för en ny generation av kampsportsfans, höjer vi nu insatserna med en ny franchise, som skulle kunna tillföra samma intensitet och långlevnad till den nya arenan", säger Dimitro Logothetis om sin nya filmserie.

Med andra ord kan vi förvänta oss ett gäng framtida filmer där människan måste spöa rymdvarelsen Brax med hjälp av sparkar och slag – och ett och annat kast. Vad tror du om "Jiu Jiutsu"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL