Intervju: Adam Pålsson om Young Wallander

Young Wallander säsong 2 – När den förväntas komma

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 05 november 2020 kl. 17:11 | Publicerad 05 september 2020 kl. 10:09

Adam Pålsson bekräftar att "Young Wallander" säsong 2 är på väg.

Den första säsongen av Netflix "Young Wallander" är uppe och rullar på streamingtjänsten. Snart kan vi förvänta oss en uppföljare, bekräfar Adam Pålsson.

Young Wallander spelar Adam Pålsson en ung Kurt Wallander som bor i Rosengård. Efter att ett hemskt mord drabbar staden, och han misslyckas att förhindra det, blir han fast besluten om att fånga gärningsmannen. Seriens första säsong består av sex avsnitt och nu vet vi att vi kommer att få se mer av serien – Adam Pålsson bekräftar att säsong 2 är på väg

Det som tidigt talade för att vi skulle få se Young Wallander säsong 2 var att seriens stora underlag av Henning Mankells böcker. När Netflix nu tar serien vidare finns det med andra ord gott om material att utgå ifrån. Vår svenska stjärna är hedrad över att få spela titelrollen skulle säkerligen vilja återvända för en fortsättning om möjligheten ges. I Filmtopps intervju med Adam Pålsson berättar han att "världen är vacker" som låter honom spela Wallander.

Då förväntas Young Wallander säsong 2 komma

Även om en fortsättning länge kändes given, är det i slutet av dagen tittarsiffrorna som avgjort att Netflix satsar vidare på serien. Sett till hur populärt Wallander är i Norden så känns det sannolikt att intresset kommer vara fortsatt högt. 

Netflix har ännu inte gått ut med något premiärdatum för Young Wallander säsong 2. Den första säsongen hade premiär tredje september 2020, så därför förväntas fortsättningen släppas hösten 2021.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL