You-stjärnan Penn Badgley: "Jag är känd för att onanera"

YOU-skaparen om seriens framtid: "Vill inte tjata ut den"

  • Netflix
Filmtopp
12 februari 2023 kl. 16:02

Stalkerserien "YOU" har blivit en stor tittarfavorit. I en ny intervju berättar seriens showrunner Sara Gamble att det finns tankar om en fortsättning.

Nyligen var det dags för den populära Netflix-serien YOU att ha premiär med ett knippe nya avsnitt. För första gången valde Netflix att dela upp den nya säsongen i två delar, varav den andra kommer om drygt en månad. I en intervju med The Hollywood Reporter berättar seriens showrunner, Sara Gamble, om beslutet:

– Netflix kom med förslaget. Man valde att dela säsongen rätt i mitten eftersom Greg Berlanti [exekutiv producent] och jag har skrivit så många mittsäsongs-cliffhängers för gammaldags TV.

Säg vad man vill om gamla skolans cliffhangers, men många av oss som har sett de nya avsnitten väntar med spänning på att få ta del av säsongens andra hälft. Någonstans känns det lite kittlande att inte kunna svepa allt på en och samma gång.

You säsong 5 kan bli verklighet

I samma intervju berättar Sara Gamble att det finns planer på att göra en ny säsong och att de har en idé som de tycker är spännande. Samtidigt verkar en fortsättning inte vara huggen i sten.

– Vi har en idé för säsong fem som vi är exalterade över. Det var aldrig någons avsikt att tjata ut den här serien. När vi är klara är vi klara. Och så säger vi tack och hej. Även i de tidiga samtalen med Penn fanns det aldrig någon tanke om att veva ut avsnitt för alltid; målet är att känna att vi har berättat hela historien, säger Gamble.

Hon fortsätter:

– Jag känner att vi tonmässigt är rätt unika och försöker aldrig sälja in Joe som någon slags hjälte. Det här är en serie som följer en tradition av serier om en kille som gör allt värre saker. Det vackra med detta är att när hans karaktärsbåge är komplett, så är serien också det.

Nu hoppas vi att YOU säsong 5 blir verklighet, men också att serien slutar när den bör.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL