300 000 har sett trailern till Evin Ahmads Netflixserie – Who Is Erin Carter?

Who is Erin Carter? säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:43 | Publicerad 28 augusti 2023 kl. 06:00

Hoppas inte på för mycket

Serien är just nu hetast på Netflix, men hur ser det ut med Who is Erin Carter? säsong 2, finns det någon chans att vi får se den? Prognosen är trots succén inte allt för ljus.

Netflix har en ny favorit i sitt utbud, den brittiska serien Who is Erin Carter? där Snabba Cash-stjärnan Evin Ahmad har huvudrollen. Berättelsen följer en kvinna vars stilla liv i Barcelona spårar ur när ett väpnat rån i en mataffär leder till avslöjandet av hennes hemlighet ... och våldsamma förflutna. Många som bingeat alla avsnitt hoppas på att få se en fortsättning, men det verkar inte sannolikt att streamingtjänsten beställer Who is Erin Carter? säsong 2.

Who is Erin Carter? säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Detta talar emot Who is Erin Carter? säsong 2

Tittarna väntar på besked kring hur Netflix planerar att göra med serien, får vi någon fortsättning? Ett sådant besked kan komma att dröja – om det överhuvudtaget kommuniceras ut. Produktionen är nämligen kategoriserad som miniserie, vilket innebär att man utgått från att den endast ska vara en säsong lång. Den som sett serien vet även att den berättar klart sin historia, vilket gör det desto mer osannolikt att den får en fortsättning.

Det finns de undantag där miniserier fått förlängt med ytterligare säsonger men det sker väldigt sällan. I dessa fall har serierna oftast blivit fenomen som publiken krävt mer av, som typexemplet Big Little Lies. Vad gäller Who is Erin Carter? som består av sju avsnitt, finns det i dagsläget inget uttalat av de involverade som pekar på att man samlar teamet för en till vända. 

Däremot är det hoppfullt att serien just nu är den mest streamade serien på Netflix i hela världen. Fortsätter den att locka samma breda intresse kan vi möjligen få se skaparna bli illa tvungna att hitta en väg att bygga vidare på berättelsen.

Filmtopp låter dig veta ifall det dyker upp information som pekar på att det kommer mer av serien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL