Virgin River säsong 6 – detta vet vi

Virgin River säsong 6 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
11 september 2023 kl. 15:32

Kommer Netflix älskade drama tillbaka?

Med den femte säsongen äntligen ute vill tittarna veta om de kommer att få se "Virgin River" säsong 6 landa på Netflix. Lyckligtvis har vi goda besked.

Den stora tittarfavoriten Virgin River är återigen tillbaka på Netflix, den här gången för sin femte vända. Den nya säsongen består av extra många avsnitt, som alla ännu inte har släppts. Många gånger innebär en längre säsong att man packar ihop en serie – men så blir det inte i det här fallet. Vi kan nämligen meddela att Virgin River säsong 6 kommer att bli verklighet. 

Virgin River säsong 3 – Detta vet vi
"Virgin River" har nu blivit en långkörare på streamingtjänsten. Foto: Netflix.

De tio avsnitten av den femte säsongen som har kommit ut lämnar oss med en hel del obesvarade frågor. Förhoppningsvis får vi veta mer om hur saker och ting går när berättelsen kommer tillbaka med två avsnitt i slutet av november. Har du fruktat att serien ska sluta i höst? Det behöver du inte vara orolig över. Netflix har beställt en fortsättning som produktionen ska ta tag i snarast möjligt.

När kommer Virgin River säsong 6?

I dagsläget finns det inget premiärdatum för den sjätte säsongen av Virgin River, vilket faller sig naturligt i dessa osäkra tider för branschen. Skådespelaren Annette O'Toole, som spelar Hope McCrea, har berättat att man drar igång inspelningen så snart strejken är över. 

Tidigare säsonger har släppts antingen under juli månad eller hösten. Allting beror på hur länge strejken håller produktionen på is, men förhoppningsvis får vi se den sjätte säsongen dyka upp under den andra halvan av 2024. Oavsett kan du känna dig trygg med att den kommer så snart som möjligt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om premiärdatum för "Virgin River" säsong 6. Den femte säsongen återvänder på Netflix den 30 november.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL