Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Virgin River säsong 5 – Detta vet vi

Virgin River säsong 5 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juli 2022

Dramaserien fortsätter att locka tittare

Den populära dramaserien är äntligen tillbaka med en fjärde säsong på Netflix. För dig som redan bingeat alltihopa har vi luskat i hur det ser ut för produktionen framöver. Detta vet vi om Virgin River säsong 5!

Virgin River har sedan 2019 varit en av de mest populära serierna på Netflix och är redan inne på sin fjärde säsong. Därför är det roligt att vi kan meddela att serien, som tar oss till en småstad i North Carolina, kommer tillbaka för ännu fler avsnitt. Ja, Virgin River säsong 5 blir verklighet!

Generellt sett gör man serier med förhoppningen att kunna göra minst tre säsonger. Om så blir fallet, beror naturligtvis på hur de tas emot av publiken och hur många som ser dem. Vad gäller den här serien, så kommer man att passera den mållinjen och härifrån vet nog ingen hur länge man kan komma att pågå. Men en femte säsong av Virgin River är oavsett bekräftad.

Då kommer Virgin River säsong 5

Serien spelas just nu in i Brittiska Columbia i Kanada. När säsongen får premiär är ännu inte känt, men de har hittills släppt nya avsnitt under antingen sommaren eller hösten. Sett till att man nu spelar in fram redan nu i sommar, så kan vi räkna med att fortsättningen släpps om ungefär ett år.

Filmtopp håller dig uppdaterad om säsongens premiärdatum.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL