Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Unsolved Mysteries säsong 3 – Detta vet vi

Unsolved Mysteries säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 oktober 2020

"Vi har idéer."

Netflix populära true crime-serie "Unsolved Mysteries" är aktuell med nya avsnitt om traumatiserande händelser runt om i världen. Nu håller fansen tummarna för en fortsättning, vilket vi känner oss trygga med att de också får.

Netflix prenumeranter älskar att djupdyka i spännande brott. Dokumentärserien Unsolved Mysteries har blivit omåttligt populär på streamingtjänsten och fortsätter att hänga kvar på dess globala topplistor sedan premiären av den andra säsongen i mitten på oktober. Serien har även fått relativt god respons av den internationella kritikerkåren. Även om Netflix inte gått ut med besked kring dess framtid, pekar mycket på att vi får se Unsolved Mysteries säsong 3.

Nej, Netflix har ännu inte bekräftat att vi får en tredje säsong av Unsolved Mysteries. Men det är ingenting att oroa sig över – de tar vanligtvis 2-3 månader på sig efter en säsongspremiär med att ge sådana statusuppdateringar. Med andra ord kan vi förvänta oss ett besked först vid årsskiftet. Tills dess kan vi konstatera att serien håller sig fortsatt populär. Framförallt ser vi den stångas högst upp på Netflix topplistor i USA, Kanada och Australien. 

Vi kan också konstatera att seriens format ger produktionen goda möjligheter att fortsätta, det finns givetvis en ändlös brunn med uppmärksammade brott att titta närmare på. I en intervju med Newsweek berättade också seriens producent och medskapare Terry Dunn Meurer att de har idéer och att det finns många otroliga berättelser de är redo att tackla. 

Meurer menar också att många produktioner nu börjar hitta tillbaka efter att man ordnat strikta COVID-protokoller.

När kan vi förvänta oss att se Unsolved Mysteries säsong 3?

Det dröjde inte alls länge mellan släppen av de två säsongerna vi kan ta del av idag. Den första säsongen släpptes så nyligen som i juli och den andra dök upp tidigare den här månaden. Arbetet på de avsnitt vi kan se idag tog fart under första halvan av 2019 och vi förväntar oss att produktionen för nästkommande avsnitt drar igång i början på 2021. Men som vi vet mycket väl kan coronapandemin innebära en hel del uppskjutningar. I värsta fall dröjer Unsolved Mysteries säsong 3 till 2022.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer om seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL