Trots Netflix skrotning – Uncoupled säsong 2 blir verklighet

Trots Netflix skrotning – Uncoupled säsong 2 blir verklighet

  • Netflix
Filmtopp
11 februari 2023 kl. 09:02
ANNONS
ANNONS

Säljer serien vidare till Showtime

För ungefär en månad sedan skrotade Netflix sin nya TV-serie "Uncoupled". Nu är det klart att det blir en ny säsong, men hos en annan streamingtjänst.

I juli förra året släpptes den första säsongen av den romantiska dramakomedin Uncoupled, i vilken vi såg bland andra Neil Patrick Harris, Tisha Campbell och Brooks Ashmanskas i rollerna. Serien fick ett mestadels positivt mottagande och har i skrivande stund 73 procentRotten Tomatoes. Här på Filmtopp fick den första säsongen däremot bara 2 av 5 i betyg.

Trots att serien är skapad av den omtyckte Sex and the City-skaparen Darren Star och trots att den överlag fick ett gott mottagande, valde Netflix att inte förnya Uncoupled med en andra säsong. Men nu behöver inte fansen hänga läpp längre.

Uncoupled
Från "Uncoupled". Foto: Netflix

Streamingtjänsterna byter serier med varandra

Enligt The Hollywood Reporter är det klart att serien har hittat ett nytt hem hos Showtime, som har valt att förlänga serien med en ny säsong. Detta innebär alltså att Uncopupled säsong två trots allt kommer att bli verklighet. 

Intressant nog valde Showtime att i samma veva sälja en av sina serier till Netflix – Ripley, som baseras på Patricia Highsmiths klassiska romaner om seriemördaren och bedragaren Tom Ripley.

I Sverige ingår Showtime i streamingtjänsten SkyShowtime, vilket innebär att Uncoupled framöver kommer att finnas att streama där.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL