Trailerpremiär: vågade scener i sista säsongen av "Sex Education"

Trailerpremiär: vågade scener i sista säsongen av Sex Education – då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
05 juli 2023 kl. 17:07

Dags för Otis att göra bort sig på den stora scenen

I höst är det premiär för den fjärde och sista säsongen av "Sex Education" med Asa Butterfield. Att döma av trailern – och mediala skriverier – kan vi förvänta oss att se fler vågade scener än vad den redan vågade serien hittills bjudit på.

Sex Education hade premiär 2019 och blev genast en stor favorit bland Netflix prenumeranter. Då började det med att vi fick följa en blygsam Otis som trots sin nyfikenhet på sex var allt annat än bekväm med att hans mamma (spelad av Gillian Anderson) är sexterapeut. Men hans mammas udda yrke ledde samtidigt till en och annan fördel – kunskaperna hade smittat av sig och antog en liknande roll som sin mamma, fast för eleverna på sin skola. Samtidigt som han delat ut råd, har han kämpat med sitt eget sexliv och kärleksliv.

När vi efter många turer och spännande människomöten nu kliver in på den fjärde och sista säsongen av komediserien har Otis Milburn blivit så pass trygg med sig själv att han kan glida in på college och ställa sig på den stora scenen för att prata inför en hel publik om sex.

Trailerpremiär: vågade scener i sista säsongen av "Sex Education"
Foto: Netflix.

Då har Sex Education säsong 4 premiär på Netflix

När vi återser Asa Butterfield och gänget har Moordale Secondary lagt ned, vilket gör att Otis och Eric står inför en ny utmaning – deras första dag på Cavendish Sixth Form College. Utöver det är Otis nervös inför att starta upp sin nya "klinik", medan Eric hoppas innerligt på att de inte ska vara även den här skolans losers.

Det spekuleras i att den kommande och sista säsongen blir den vildaste hittills, och av trailern att döma ser det ut att stämma. 

Se trailern till "Sex Education" säsong 4 här:

Klart: Då kommer sista säsongen av Sex Education (säsong 4)

I slutet av teaser-trailern får vi också ett spika premiärdatum för den fjärde och sista säsongen av Sex Education. Den 21 september får vi se Otis (Asa Butterfield), Eric (Ncuti Gatwa), Maeve (Emma Mackey), Aimee (Aimee Lou Wood) och flera av våra andra favoriter igen – för sista gången tillsammans.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL