TIPS: Premiär för hyllad dramathriller på Netflix – perfekt fredagsfilm

TIPS: Premiär för hyllad dramathriller på Netflix – perfekt fredagsfilm

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
06 oktober 2023 kl. 14:10

Fair Play med Bridgerton- och Solo-stjärnorna nu på Netflix

I dag släpper Netflix perfekt fredagsunderhållning i form av långfilmen "Fair Play" – en dramathriller med Phoebe Dynevor och Alden Ehrenreich som mottagits med värme av kritiker.

I dag är det premiär för den mystiska dramathrillern Fair Play Netflix, och av allt att döma är det en perfekt fredagsfilm för den som är ute efter en rulle med lite nerv. Filmen är skriven och regisserad av Chloe Domont, som tidigare regisserat serier som Shooter, Ballers, Clarice och Billions, och som nu gör sin långfilmsdebut som regissör. Baserat på de tidiga reaktionerna på Fair Play ser sagda långfilmsdebut ut att genomföras med bravur.

I filmens två huvudroller hittar vi Familjen Bridgerton-skådespelaren Phoeve Dynevor och Solo: A Star Wars Story-stjärnan Alden Ehrenreich. Andra skådespelare i filmen inkluderar Eddie Marsan, Rich Sommer och Sebastian De Souza m.fl.

TIPS: Premiär för hyllad dramathriller på Netflix – perfekt fredagsfilm
Foto: Netflix.

Premiär för hyllade Fair Play på Netflix – dramathriller med Phoeve Dynevor och Alden Ehrenreich

"Fair Play" beskrivs av Netflix som en relationsthriller som utforskar de destruktiva könsroller som antagonisera par i förhållanden.

I handlingarnas centrum hittar kollegorna tillika nyförlovade paret Emily (Dynevor) och Luke (Ehrenreich), vars förhållande ställs inför en helt ny utmaning i efterspelet av en oväntad befordran. När maktdynamiken mellan dem förändras utvecklas den en gång stöttande relationen till något mycket mer ondskefullt och de blir varse om den verkliga kostnaden för framgång och ambitioner.

Filmen fått nästan enkom positiva recensioner och har i skrivande stund 87 procent på sajten Rotten Tomatoes och ett Metascore på 74.

"Fair Play" klockar in på 1 timme och 53 minuter. Filmen finns tillgängliga att streama på Netflix med premiär i dag, den 6 oktober.

NÄSTA ARTIKEL