TIPS: Nu kan du streama Berlin – spinoff på La casa de papel

TIPS: Nu kan du streama Berlin – spinoff på La casa de papel

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
29 december 2023 kl. 14:12

En avgrening till La casa de papel finns nu på Netflix

Den spanska succéserien "La casa de papel" rundades av flr några år sedan, men världen lever vidare – nu senast i form av spinoff-serien "Berlin", som har premiär på Netflix i dag.

Framgångsrika "La casa de papel" gick i mål 2021 efter fem framgångsrika säsonger, men Netflix var inte redo att helt och hållet ta farväl av den spanska succéserien då. Förra året fick franchisen nytt liv i form av koreanska La casa de papel: Korea, och nu är det dags för nästa spinoff.

TIPS: Nu kan du streama Berlin – spinoff på La casa de papel
Foto: Netflix.

Premiär på Netflix för Berlin – ny La casa de papel-serie

Med premiär i dag finns den nya La casa de papel-serien Berlin att streama på Netflix. Berlin är en prequel till La casa de papel och riktar strålkastaren mot en av den ursprungliga seriens mest uppskattade karaktärer, och som titeln avslöjar är det en yngre Berlin vi får följa.

I den nya serien tar vi oss till Paris, där Berlin rekryterar ett team för att utföra en närmast omöjlig kupp – en juvelstöld till ett värde på 44 miljoner euro, som ska genomföras i 34 olika städer, allt på en och samma kväll.

Berlin bjuder oss på underhållning i åtta avsnitt på 42–60 minuter vardera.

Esther Martínez Lobato står som skapare till serien tillsammans med franchisens grundare Álex Pina. Pedro Alonso repriserar sin roll som Berlin och i övriga roller ser vi även namn som Begoña Vargas, Najwa Nimri, Michelle Jenner, Julio Peña och Itxiar Ituño m.fl.

Samtliga åtta avsnitt av "Berlin" finns nu att streama på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL