Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Lincoln Lawyer säsong 3 – Detta vet vi

The Lincoln Lawyer säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 juli 2023

Återvänder Netflix populära drama för en till vända?

Nu kan vi se hela den andra säsongen. Men hur ser framtiden ut för produktionen, kan vi förvänta oss att se "The Lincoln Lawyer" säsong 3? Här är allt vi vet!

The Lincoln Lawyer är tillbaka med en ny säsong på Netflix. Dramat där vi följer advokaten Mickey Haller har engagerat tittare världen över. Många har redan bingeat färdigt de nya avsnitten och håller tummarna för en till säsong. Ännu är ingenting klart men det ser onekligen ljust ut för att vi får ta del av The Lincoln Lawyer säsong 3.

The Lincoln Lawyer säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Kan vi förvänta oss att se The Lincoln Lawyer säsong 3?

Nej, Netflix har ännu inte bekräftat att de gör en tredje säsong av The Lincoln Lawyer men det vore chockerande ifall de beslutar att inte förnya serien. Den första säsongen var en megahit och den andra har börjat väldigt starkt med en förstaplats på många länders topplistor över deras mest streamade serier på Netflix just nu. I Sverige kan vi se att serien är hetast på Netflix framför titlar som The Witcher säsong 3 och svenska originalproduktionen Barracuda Queens.

Förutom seriens popularitet finns det annat som talar för att vi får se fler avsnitt i framtiden. Serien bygger som bekant på Michael Connellys böcker om Mickey Halley, och sammanlagt finns det sju stycken av dem. Med andra ord har manusförfattarna nästan oförskämt mycket underlag att utgå ifrån när de tar berättelsen vidare.

När kommer The Lincoln Lawyer säsong 3?

Med största sannolikhet kommer vi att få se en tredje säsong av The Lincoln Lawyer i slutet på våren eller under sommaren 2024. Detta baserar vi på att de föregående säsongerna släppts antingen i maj eller juli månad.

Filmtopp håller dig i vanlig ordning uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL