The Haunting of Hill House säsong 3 – Detta vet vi

The Haunting of Hill House säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2020

Därför känns en fortsättning sannolik.

"The Haunting of Hill House" var ett fenomen när den kom, och nu kan vi äntligen se uppföljaren "The Haunting of Bly Manor" på Netflix. Kan vi dessutom förvänta oss en tredje säsong? Här är vad vi tror.

Mike Flanagans hyllade antologiserie är tillbaka med en ny kuslig saga. Den har än så länge fått ett fint mottagande och redan fått fansen att spekulera: kommer vi att få se The Haunting of Hill House säsong 3?

Låt oss spekulera.

The Haunting of Bly Manor
Foto: Netflix.

På den internationella statistiksajten Flix Patrol kan vi se vilka som är de hetaste titlarna på Netflix just nu. Som det ser ut idag gör The Haunting of Bly Manor upp med nya serien Emily in Paris om att vara den mest populära serien. Detta i sig är ett kvitto på att den nya säsongen varit efterlängtad. Tittar vi på IMDb kan vi även se att den har höga 8.1/10 i betyg. Att man rott i land en stark uppföljare ger oss god anledning att tro på The Haunting of Hill House säsong 3.

Finns mycket att hämta 

Med The Haunting of Bly Manor har seriens skapare slagit upp dörren till skräckförfattaren Henry James bokskatt, som de låtit sig inspireras av. Framförallt klassikern Skruvens vridning som Flanagan själv sagt "bara är en inkörsport in i Henry James värld". Flanagan är med andra ord väl medveten om att skräckuniversumet har många spännande berättelser och karaktärer att nafsa på i fortsättningen.

MER LÄSNING:

Alla Conjuring-filmer rankade

Recension – The Haunting of Bly Manor

Mycket pekar på att vi får se The Haunting of Hill House säsong 3. Däremot kommer den med största sannolikhet inte att dyka upp nästa oktober. Dels dröjde det två år mellan den första och andra säsongen, men också har pandemin satt käppar i hjulet för majoriteten av de internationella storproduktionerna. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!