The Diplomat säsong 2 – Detta vet vi

The Diplomat säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 04 maj 2023 kl. 09:39 | Publicerad 26 april 2023 kl. 14:00

Återvänder Netflix senaste dramasuccé?

Med den första säsongen av Netflix nya tittarfavorit ute för binge-tittning vill fansen veta vad statusen är på "The Diplomat" säsong 2. Här är allt vi vet om saken.

Efter en svagare period där Netflix fått mycket kritik för sin produktionsnivå, börjar de nu hitta momentum med serier som håller hög nivå och som fansen fastnar för. Senast i ledet är den politiska dramathrillern med Keri Russell i spetsen. Eftersom att alla avsnitt nu finns ute vill tittarna veta om vi kommer att få se The Diplomat säsong 2. Filmtopp har grävt i saken.

Som saker och ting står sig just nu har Netflix inte bekräftat att det blir en fortsättning på serien. Men ett sådant besked kan ligga bara runt hörnet. Nyligen såg vi deras serie The Night Agent förnyas med en andra säsong bara en vecka efter sin premiär. Men var inte orolig om det inte skulle ske lika fort för The Diplomat – vanligtvis tar det åtminstone två månader innan streamingtjänsten går ut med den sortens nyheter. Vi känner oss trygga med att det blir en andra säsong av den nya serien.

The Diplomat säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer The Diplomat säsong 2?

Mycket pekar på att vi får se en andra säsong av The Diplomat, inte minst tittarnas starka intresse och hur väl den mottagits av kritiker. Seriens showrunner Debora Cahn har uttryckt för The Hollywood Reporter hur gärna hon vill att den fortsätter över fler säsonger och att hon är full av idéer: 

– Jag gillar verkligen långdragna berättelse. Jag tycker om att kunna skriva om detaljer och de små konstiga ögonblicken i människors liv och deras världar. Så jag gillar långdraget berättande, och jag hoppas verkligen att den fortsätter. Jag har många idéer om var det hela skulle kunna leda. Men vi får se vad som händer.

Även om Cahn vill vara ödmjuk, så känner vi att planeterna står i linje för att tittarna ska belönas med The Diplomat säsong 2.

UPPDATERING: Nu står det också klart att det blir en andra säsong av The Diplomat. Netflix har själva bekräftat nyheten och sitt förtroende för satsningen. I samma veva passade streamingtjänsten på att avslöja att serien tog sig in på förstaplats över de mest sedda engelskspråkiga serierna under sin debutvecka. Den streamades också i 57,48 miljoner timmar världen över under sin första helg på plattformen.

Förutsatt att det blir en fortsättning på serien, vilket vi räknar kallt med, så utgår vi från att den har premiär som tidigast under våren 2024. Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL