Streamingtips – efterlängtad premiär för säsong 6 av Love Is Blind USA 2024

Streamingtips – efterlängtad premiär för säsong 6 av Love Is Blind USA 2024

  • Netflix
Sofie Landgren
14 februari 2024 kl. 17:02

Är kärleken blind eller inte?

Vanessa och Nick Lachey är nu tillbaka för att leda både tittare och deltagare igenom vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingexperimentet "Love Is Blind" USA 2024.

Love Is Blind USA 2024
Foto: Adam Rose/Netflix.

Dejtingexperimentet "Love Is Blind" USA är äntligen tillbaka på Netflix

Redo för ännu en omgång dejtande singlar instängda i varsin kapsel? Netflix Love is Blind återvänder nu för sin efterlängtade säsong 6 på självaste Alla hjärtans dag!

Love is Blind kretsar kring singlar som enligt eget utsago "vill bli älskade för den de är" utan att utseende ska kunna påverka. Deltagarna skriver då på för en "mindre konventionell inställning till modern dejting", eftersom de väljer någon att gifta sig med utan att någonsin fått se dem.

Nu är succé-realityserien tillbaka i "orginal-landet" USA för sin sjätte säsong, med en ny uppsättning singlar från Charlotte, North Carolina. Alla redo för att delta i detta sociala experiment inom modern dejting och skapa autentiska relationer, helt osedda. Den här säsongen bildar singlarna djupa och omedelbara kopplingar, och sätter scenen för en oväntad resa full av vändningar och chockerande avslöjanden som kommer att testa varje relation långt efter att deltagarna lämnat kapslarna för den verkliga världen.

Såhär portioneras avsnitten ut:

  • Vecka 1 (onsdag 14 februari): Avsnitt 1-6
  • Vecka 2 (onsdag 21 februari): Avsnitt 7-9
  • Vecka 3 (onsdag 28 februari): Avsnitt 10-11
  • Vecka 4 (onsdag 6 mars): Avsnitt 12 (final)

Missa inte premiären av "Love Is Blind" USA 2024 på Netflix!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL